СПА БАСЕЙНИ

БАСЕЙН (БАСЕЙНИ)

У басейні завжди підтримується комфортна температура і чистота води. Ви можете відвідувати басейн цілою сім’єю. Якщо ви вчитеся плавати чи навчаєте дитину, для цього скористайтеся більш мілководним сектором з глибиною 1,05 метра. Для пірнання передбачений сектор із глибиною 1,55 метра.
     Перебування у басейні стає ще приємнішим, коли вмикається гідромасажна система. Комплекс профілактичних водних процедур забезпечують: плечовий декоративний гідромасажний фонтан, стіновий гідромасажер (4 форсунки з додаванням повітря), установка для створення протитечії, глибинний масаж. Такі процедури і корисні для всього організму, і мають приємний заспокійливий ефект. Поринувши у водну стихію і відчувши легкість та свіжість, ви не скоро захочете виходити з басейну і ніколи не шкодуватимете за проведеним часом, адже плавання та гідромасаж мають добрий терапевтичний ефект, сприяють покращенню самопочуття, понижують тиск у гіпертоніків та покращують циркуляцію крові.
     Неповторну картину відпочинку у нашому басейні довершать різноманітні підсвітки як в чаші так і назовні, а також зоряне небо, з мерехтінням різнокольорових вогників та зірок стане прикрасою водяної гладді. Також в комплекс басейну включені: ванна-джакузі, фінська сауна, російська баня.
     Окремо слід відмітити ванну-джакузі, яка розроблена в оригінальному дизайнерському стилі для прийняття водних процедур. Зручна у використанні, має усі необхідні і популярні на сьогодні функції гідро та аеромасажу, які додатково створюють комфорт і задоволення.

Популярні публікації